Estate agents, valuers, property consultants
+359 52 985 985
+359 888 923 360

Услуги за клиенти

 Точна оценка и бърз отговор при запитване

 След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална селекция от имоти, които точно отговарят на Вашите изисквания. В динамичното време в което живеем ние пестим вашето време. Оставете ни да се погрижим за Вас.

 365/7

 Удълженото и гъвкаво работно време ни дава възможност за организиране на огледи в удобно за Вас време. Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

 Комисионни

 Агенция st.Nicholas регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни.

 Договаряне на най-добрите условия

 Нaшите консултанти ще проведат преговорите вместо Вас и ще Ви договорят най-добрите условия, като защитят Вашата сигурност и интереси.

 Уеб-сайт

 Нашият уеб-сайт е разработен така, че да Ви позволява лесно и приятно да разглеждате, и правите селекция на имоти по избрани от Вас критерии.

 Съдействие за отпускане на кредит

 Ние ще организираме среща с Кредитни консултанти от водещи банки в страната. Тe ще Ви консултират при какви условия, кредитът е най-изгоден за Вас. Ще подготвят всички документи и ще са до Вас до пълното усвояване на средствата.

 Среща с финансист и юрист

 В нашият екип работят финансисти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси свързани с покупката и наемането на имот. Нашите юристи ще направи всички необходими проверки и ще бъде с Вас до финализиране на сделката, с цел да осигури Вашата пълна сигурност

 Конфиденциалност

 Конфиденциалността за нас е закон!

 Професионализъм

 Достойни сме да следваме своята посока на имотния пазар, залагайки на опита на нашия екип на всички нива на свързаните с имоти дейности. 365 дни в годината, 7 дни в седмицата нашите консултанти ще са близо до Вас консултирайки Ви и отговаряйки на Вашите въпроси, и запитвания. Високото качество на предлаганите от нас услуги е причината поради която нашите клиенти многократно ползват услугите ни.